De groene bistro

20 mei, 2014

Sapdag 21: Hollywood Celebrity Sap

Jay Kordich, de zogenaamde 'Father of Juicing', heeft een programma om meer te weten te komen over het maken van sappen. Dit programma heet 'School of Juicing'.
 
Degene die dit programma heeft geproduceerd, is ook een inspiratiebron geweest voor mij op het gebied van vegetarisme, veganisme en rauwarisme (Raw Foodism in het Engels): Steven Prussack.


Steven Prussack is niet alleen producent van de School of Juicing, maar ook oprichter van het online magazine VegWorld, een magazine met een grote diversiteit aan informatie over vegetarisme en veganisme, de maker van een bekroonde radioshow: Raw Vegan Radio en hij produceert programma's, zoals de Vegetarian World Summit en de Raw Food World Summit, samen met andere beroemdheden op het gebied van bewustzijn, voeding en gezondheid om zijn boodschap van compassie, harmonie en veganisme de wereld in te brengen.

Daarnaast heeft hij een boek geschreven over sappen samen met Bo Rinaldi: The Complete Idiot's Guide to Juice Fasting. Hij kan het weten, want hij heeft al vele (extreme) sapkuren volbracht.

Hij heeft veel beroemdheden in zijn radioshows en programma's en weet daarom ook wat de favoriete sap van veel beroemdheden is. Volgens Steven is de meest populaire sap onder beroemdheden uit Hollywood de 'Hollywood Sunset'.


Ingrediënten voor 2 grote glazen Hollywood Sunset:
• 1/2 biet, geschild
• 2 grote appels
• 1/2 ananas, geschild
• 3 takjes kruizemunt

Een ontzettend lekker drankje, waarbij de overheersende smaak van ananas perfect gepaard gaat met de aardachtige smaak van biet en de frisse munt.

EnJoy the Juice!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten