De groene bistro

05 mei, 2014

Sapdag 6: Wortel- en appelsap

Als er iets goed werkt om langzaam wat meer groente binnen te krijgen, dan is het natuurlijk meestal via de zoete weg; wortels en appels zijn heerlijk zoet en hiermee kun je in principe je sappen zo zoet krijgen dat bijvoorbeeld de bitterheid van bladgroente niet meer te proeven is. Werkt perfect!

Maar alleen wortels en appels persen is al supergezond! Jay Kordich van sapdag 1 is naar eigen zeggen door 13 glazen per dag van dit sap genezen van zijn blaaskanker.


Hierbij een recept dat een variant is op de wortel- en appelsap en al meer richting de groentesappen gaat; een sap, heerlijk zoet, dat geweldig werkt als:
• ontgiftiger
• huidreiniger
• bloeddrukverlager, en
• vochtverdrijver

Nog steeds simpel, maar ook zeer effectief;

Ingrediënten voor 1 groot glas:
• 3 grote (winter)wortels
• 2 middelgrote appels
• 2 stengels bleekselderij

EnJoy the Juice!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten